Nick motorcross

Welkom

Welkom op mijn cross-site. Op deze site vind je de foto's en verslagen van mijn cross wedstrijden. Hier onder zie je hoe het begonnen is, ik rij hier op mijn Italjet 50cc welke van mijn vader is geweest. Ik ben daar 3 1/2 jaar en rij de zomer van 2009 als 4 jarige mijn eerste wedstrijd!

nick1.jpg

Hier rijd ik met mijn Yamaha PW 50, ik ben inmiddels 5 jaar en de gang komt erin!

nick2.jpg

Na mijn PW 50 was het toch echt tijd voor het echte werk, ik wilde ook een KTM net als mijn vader en mijn moeder, dus daar was ie dan een SX50 pro-senior!

nick3.jpg

Mijn vader zegt dat de motor goed onderhouden moet worden, als ik dat niet doe gaat de motor stuk. Dus probeer ik ook wat te helpen met het sleutelen.

nick4.jpg

CLUB VAN 25

Zoals jullie begrijpen kost motorcross veel geld! Inmiddels hebben al een aantal mensen een bijdrage gedaan om mij te "sponseren" Ooit hoop ik net als Jeffrey Herlings een fabrieksmachine te kunnen rijden maar tot die tijd moeten we het zelf betalen....,

Nu heb ik een idee en dat heet "De club van 25"

Wat houdt het in:

Een ieder die het leuk lijkt mij in mijn crosscarriere te steunen maakt 25 euro (mag ook meer) over naar onze bankrekening, de bedoeling is dat ik op die manier 25 vrienden krijg die mij voor dit seizoen 2013 steunen. Dit mogen natuurlijk ook bedrijven zijn!

Wat krijg je ervoor terug?

Als eerste eeuwige roem en aanzien. Je naam komt op mijn site dat je tot 1 van mijn 25 vrienden behoort! en als je een bedrijf bent wordt je internet adres als "link"geplaatst

Tevens krijg je een e-mail met mijn laatste prestatie's of bijzonderheden!

Lijkt het je wat, maak 25 euro over naar:

ing-bank IBAN NL96INGB0007213443 tnv D Hagedoorn,Badhoevedorp!

Ik hoop dat jullie mij op deze manier willen steunen!

Nick Hagedoorn, nick6.jpg

nick7.jpg nick5.jpg

Vrienden van Nick!

Op dit moment zijn dit mijn vrienden:

Air Art Dennis

Brouwer Motors "De KTM dealer"

BMW Harry meijer motoren

Kouwer installatietecniek

Opa en Oma

Papa en Mama

Henk en Yvonne Kommer

"Rob & Emiel" cabaretiers!

Erik wind

Bolski motoronderdelen

Hardy Severijn

Nieuws

terugblik 2018:

2018 ging een stuk beter, ik heb sinds een paar jaar weer wedstrijden kunnen rijden op Utrecht, dit ging best goed en ene 3e plek was ik best tevreden mee. Ook Nieuw-vennep ben ik zonder kleerscheuren door gekomen, een podium plek zat er net niet in, de 6e plaats was het maximaal haalbare.

nick36.jpg

We hebben gemerkt dat mijn motor nu echt te klein was, dus in september heb ik mijn kerstcadeau dus extra vroeg gekregen. Een 2018 sx 125, waar ik super blij mee ben. De motor is wel weer groter, zwaarder en sneller. Ik heb tot eind november nog kunnen rijden en het laatste weekend op Utrecht reed ik een 1:45! Dat is 2sec langzamer dan de snelste tijd van mijn vader op Utrecht.......dus pap, 2019 ga je er aan!

nick34.jpg nick35.jpg

terugblik 2017:

2017 is een ongeluksjaar geweest, ik heb 2 keer in het ziekenhuis gelegen, waarbij ik eerst mijn sleutelbeen gebroken had en mijn rechterpols. Dit is gebeurd tijdens een verkennings ronde op een crosscircuit in Frankrijk. De 2e zware chrash was tijdens de cross in Nieuw-Vennep, daar heb ik in de laatste ronde een High-Sider gemaakt en rottig terecht gekomen. Na controle in het ziekenhuis bleek dat ik gelukkig alleen een gekneusde rib had...en wat blauwe plekken. nick32.jpg Na een zomerstop ben ik voorzichtig weer begonnen en heb ik nog een clubwedstrijd gereden op mijn vaste baan in Utrecht, toch nog een 2e plek! nick33.jpg Inmiddels heb ik ook grote wielen in de 85cc, 2018 wordt het laatste jaar op de 85 want dan ben ik ook daar weer te groot voor!.

terugblik 2016:

Er is een hoop gebeurd dit jaar maar op het crossgebied niet veel nieuws. Ik heb wel regelmatig getraind maar uiteindelijk 2 wedstrijden gereden. Nieuw-vennep dit jaar bij de 85 cc KW, dit ging prima en met een 5e plek was ik dik tevreden. Dit jaar heb ik ook voor het eerst op Gouda gereden, half zachte baan, en daar werd ik 4e!

Verder ga ik in 2017 wel weer verder trainen maar zal geen sponsors zoeken aangezien ik niet het voornemen heb veel in in mijn crosscariere te inversteren.

nick31.jpg

Update januari 2016:

Er is weer een nieuwe motor, een 85 cc, hij is echt super mooi, en een stuk sneller dan mijn 65. Ik heb dan ook nog wat moeite met het gewicht en de snelheid, en heb dan ook besloten geen wedstrijden te rijden op de zandbanen. Ik zal dus wel op de harde banen rijden zoals Utrecht lelystad en Nieuw-vennep. Het trainen op deze banen gaat goed, maar kan echt nog wel beter. nick29.jpg

nick30.jpg

Update november 2015:

Uiteindelijk is het seizoen afgesloten en ben ik 4e overall geworden bij de DMX midden 65 cc Grote wielen! nick26.jpg nick27.jpg nick28.jpg

Update 28 juni 2015:

Lelystad, man wat is het druk, zo staan we met 12 rijders en nu opeens met 28!, ik had een 12 trainingstijd en kwam met de start goed weg. 4e de bocht in en toen een knal en daar lag ik. Ik werd van achter aangereden door een ander die ook ten val kwam. Ik had zo'n pijn in mijn been en arm dat ik niet meer op kon staan. Ik ben door de ambulance afgevoerd, maar gelukkig na controle in het ziekenhuis niets ernstig

nick24.jpg

Update 20 juni 2015:

Nieuw-vennep! nou dat ging een stuk beter, 2x 4e plaats, wel een beker. Ik heb zo hard als mogelijk gereden maar de derde plaats kon ik niet bijkomen, maar hier ben ik ook tevreden mee

nick25.jpg

Update 15 mei 2015:

de wedstrijd in Utrecht is verplaatst naar september, dus gister hadden we Rutten. Goeie start 3e plaats, toen terug naar 4 en dat vast gehouden, was wel spannend want ik kon echt wel terug naar 3 rijden maar kwam net wat tijd te kort....net geen beker ....

Update 12 april 2015:

Nunspeet, ja dat ging ook niet zo goed.... de eerste manch was er een valpartij achter een bult. Er werdt gevlagt maar de vlagger wees naar links, dus ik dacht dat ik links aan moest houden.....bam knal ik er vol op Ik heb me toen zo'n pijn gedaan dat ik noiet meer verder kon rijden, jammer

Update 25 maart 2015:

Niet zo'n goede start van de eerste wedstrijd: Afgelopen weekend was de eerste wedstrijd in de DMX competitie. Deze eerste wedstrijd was in Amersfoort, een zandbaan. De baan lag er goed bij en de training had ik de 5e tijd. In de eerste manch kwam ik goed door en reed ik 4e, naar 4 ronde's raakte ik uit mijn spoor en kwam tegen de zijkant en sloeg hard over de kop. Mijn vader had de motor snel overeind alleen toen ik verder wilde bleek dat door de klap de hele koppeling was afgebroken....einde wedstrijd. Snel vergeten en op naar 11 april Nunspeet!

Update 10 maart 2015:

Het seizoen van 2015 65 cc grote wielen!

Dit jaar gaan we een klasse hoger rijden, wel nog steeds op de 65 cc maar nu met grotere wielen. Dit betekent dat mijn concurentie ook ouder is tot 12 jaar! 22 maart gaan we van start in de DMX op de crossbaan van SALZ Amersfoort. De rest van de wedstrijd datum's staan op de "uitslagen" pagina Ik moet dit jaar met een even nummer rijden en het is dus nummer 94 geworden, wel jammer want ik had liever met nr 9 gereden. De stickers zijn dit jaar weer gesponsord door Armando Kouwer van Kouwer installatietechniek, de ketting en tandwielen door Bolski motoronderdelen en de nieuwe achterband door Bakker motor service uit Zwanenburg. Ook hebben Rob en Emiel een finaciele bijdrage gedaan waardoor ik mijn licentie weer heb kunnen verlengen!, dus iedereen super bedankt!

nick23.jpg

Het seizoen van 2014 staat voor de deur!

Ik wil iedereen nogmaals bedanken voor de steun in 2013! Een aantal hebben al aangegeven ook dit seizoen weer lid te willen worden van de club van 25! Dit vind ik top! Wie dit weer doet komt net als afgelopen jaar weer op mijn site!

Dit jaar ga ik dus op de 65cc de strijd aan met mijn leeftijdgenoten. Ik kom uit in de klasse 65 CC kleine wielen, er is ook een klasse 65 CC grote wielen. Dit heeft met de leeftijd te maken en je lengte. Aangezien ik nog al lang voor mijn leeftijd ben, zal ik waarschijnlijk eerder over moeten stappen naar de "grote wielen"klasse. Maar 2014 zeker niet! De jongens in mijn groep zijn tussen de 8 en 11 jaar.

Update 30 oktober 2014:

Inmiddels zijn de DMX wedstrijden afgelopen, eindstand 2e plaats. Ik kwam 19 punten te kort voor de 1e plaats, dit komt omdat ik 1 wedstrijd gemist heb doordat mijn vader moest werken voor de NSS. Wel jammer maar 2e plaats is ook mooi, ik had eigenlijk niet verwacht dat ik dit seizoen in de top 2 zou eindigen.

Inmiddels zijn de grote wielen al aangeschaft, we hebben al een aantal keren getraind en het gaat weer wat beter en sneller. Volgend seizoen start ik dus in de 65cc GW (grote wielen)

nick22.jpg

Update 16 augustus2014:

De DMX wedstrijden gingen goed, 2x 1e plaats, maar ik vond de baan in Amersfoordt wel heel zwaar. Ze hadden ook tussendoor niet gevlakt waardoor ik veel gevallen ben! Afgelopen week heb we 2 x getraind op Utrecht, ik ga nu weer wat harder en kan zelfs naar ze 6 op het rechtenstuk. Ook hebben we al een lange achterbrug kunnen kopen, dit is echt al weer het laatste seizoen op kleine wielen. Ik groei zo hard dat de motor nu eigenlijk al weer te klein is. We moeten dus volgend jaar grote wielen, dus we moeten weer hard sparen om deze te kunnen kopen! Met de grotere wielen komt de motor weer wat hoger te staan, maar dat betekent ook nieuwe banden, ketting, en achterbrug lagers..

nick20.jpg

Update 15 juni 2014:

Jammer genoeg zijn Lelystad en rutten afgelast vanwege het slechte weer, maar 21 juni wordt lelystad ingehaald. Nieuw-vennep was te gek, eerste manch had ik een slechte start en vertrok als laatste!, na een inhaal race heb ik me toch terug kunnen rijden naar de 2e plek!

nick17.jpg nick19.jpg

De 2e manch ging de start goed, maar verder dan de 2e plek kwam ik niet, de nr 1 gaat toch echt iets harder

En mijn vader had ook weer eens een beker! 3e plaats

nick18.jpg

Update 28 april 2014:

Utrecht was een succes, weer allebei de manches 1e! zo gaat ie lekker!

Update 18 april 2014:

Inmiddels is het seizoen 2014 begonnen, de winter hebben we in IJmuiden kunnen trainen op het zware zand. Dit ging best goed, zo goed dat ik de eerste wedstrijd op 1 van de zwaarste banen van Nederland heb gewonnen. Aankomende zondag is er wedstrijd op Utrecht, ik ben benieuwd

nick16.jpg

Update 28 september 2013:

15 september was de kermiscross van Zevenhoven.Dit is de eerste wedstrijd met de 65 cc. Ik was behoorlijk zenuwachtig omdat ik nu vanuit een starthek met de koppeling weg moest rijden. Dit is best wel lastig want je kan je motor niet horen en weet ik dus niet precies hoeveel gas ik geef. Dat gebeurde dus ook bij 2 anderen die vervolgens op het achterwiel weg reden en achterover sloegen. De eerst manch ging best goed,ik had een redelijk goede start en eindigede 8e. De tweede manch ging ik ook op het achterwiel het hek uit maar hield hem nog net, uiteindelijk werd ik toen 6e. Ik vond het te gek maar de nr's 1 en 2 gaan wel heeeeel hard dus ik moet nog veel trainen wil ik daar bij komen.

nick15.jpg

Update 15 juli 2013:

Inmiddels heb ik de clubwedstrijd van Utrecht gereden en de DMX van Lelystad. Utrecht was gaaf beide manche's was ik eerste! de baan was wat nat en glad maar daar ben ik juist goed in! Lelystad was een stuk lastiger, ik ken deze baan niet zo goed, en de heuevels zijn heel hoog! We stonden met 16 man in het starthek en ik kwam niet zo goed weg, ik ging als 7e de eerste bocht in. Uiteindelijk werd ik 8e..... De 2e manch heeft mijn vader de tandwielverhouding verandert, en dat hielp! Hij trok nu harder op en ik ging als 2e de bocht in! Het was een super spannende manch, ik reed uiteindelijk 5e maar de Nederlandskampioen reed 1e. Deze viel op de grote springbult waardoor ik doorschoof naar plek 4, en dat heb ik vast kunnen houden! Dus overall toch nog een 4e plaats!

Update 16 juni 2013:

Afgelopen 2 dagen de motorcross van Nieuw-vennep gereden! Vrijdag kon ik 2 manches trainen, dit ging lekker. Zaterdag regende het weer, de baan was nat en glad, maar ik vond het leuk! Ik ben toen als 2e gefinished, de andere jongens en meiden hadden het erg zwaar om rond te komen De 2e manch was mijn start wat minder, ik heb keihard gereden en kwam uiteindelijk op de 4e plaats. Dus eindstand was een 3e plaats op het podium! weer een beker!!!!

Update 9 mei 2013:

Vandaag de DMX van Rutten gereden, het was een super spannende wedstrijd! De eerste manch kwam ik als 2e door de bocht na een lange strijd werd ik ingehaald en reed ik 3. We beleven met ze 4e kort achter elkaar rijden, ik kon wel harder maar ik kwam er net niet langs. Uiteindelijk door een klein foutje raakte ik van de baan in een greppel. Hier ben ik heel snel weer uitgekomen zonder hulp, en ben ik als 4e gefinisht.

De tweede manche had ik kopstart, de motor vloog het starthek uit en ik had dus de holeshot in de eerste bocht!

Een stukje verder werd ik door de nr 2 in een bocht ingehaald, ik gaf niet op en heb continu heel kort achter hem gereden. Toen maakte hij een foutje waardoor hij viel, en reed ik dus weer 1. Nu had ik ruimte en kon mooi afstand maken en finished dus op plek 1. Uiteindelijk heb ik dus overal de 2e plek, en een vette grote beker!

nick12.jpg

Update 2 mei 2013:

De stickers zijn binnen en mijn vader heeft ze heel mooi op mijn motor geplakt! Een aantal van mijn "grote" bedrijfs-sponsors staan erop! cool he!

nick13.jpg nick14.jpg

Update 23 april 2013:

afgelopen zondag de 2e dmx wedstrijd gereden in Amersfoort. De grote baan was te zwaar voor de 50 cc, hierop hebben we op de 50/65 cc baan gereden. De 1e heat had ik niet zo'n goede start en uiteindelijk op een 4e plek gefinished. De 2e heat had ik kopstart, en reed ik 2 rondje's op de eerste plaats. Na een klein foutje viel ik en viel terug naar de 4e plek, dus uiteindelijk een 4e plaats, net geen podium maar wel een beker!

Update 13 april 2013:

Vandaag de DMX wedstrijd gereden van Nunspeet, dit was een zware zandbaan. Dit was voor mij ook de eerste keer dat ik op zo'n zware baan moest rijden. Ik ben veel gevallen maar de laatste heat ging het beter, uiteindelijk toch nog 2e!

nick11.jpg

Update 2 april 2013:

Mijn club van 25 is een succes, ik heb al heel veel sponsors, dus tot zover iedereen "BEDANKT"

We hebben het paasweekend 2 dagen getraind!, de zaterdag zijn we in Nunspeet geweest, daar heb ik over 2 weken een wedstrijd. Dit is een zware zandbaan dus erg lastig maar de training ging goed! Zondag hebben we op Utrecht gereden, dit is een harde baan en dus kan je daar super hard rijden! Ik heb heel lekker getraind en zin in de wedstrijden!

nick10.jpg

Update 16 maart 2013:

Vandaag zijn we nog even wezen trainen, maar dat was voor korte duur, na 1 rondje lag de koppeling eruit! Mijn vader heeft geprobeerd een nieuwe te halen maar deze staat in bestelling en kan pas woensdag gehaald worden. Dit betekent dat ik morgen de eerste wedstrijd in Den Helder niet mee rij... jammer.

Update 15 maart 2013:

De club van 25 is een groot succes!, ik heb inmiddels heel wat sponsors en daar ben ik erg blij mee Dus voor mijn (nieuwe) vrienden..... BEDANKT!

Update 1 maart 2013:

Inmiddels staat het seizoen 2013 voor de deur, ik ben er klaar voor. Dit zal het laatste jaar zijn dat ik op de 50 cc rij. Volgend jaar ga ik een 65 cc rijden, dit is een schakel motor dus we gaan veel oefenen.

nick9.jpg

Van mijn vaste sponsors, papa en mama, opa en oma heb ik nu al een 65cc gekregen! Hij is heel gaaf en ik heb al leren wegrijden,

De wedstrijden ga ik dit jaar nog op de 50cc rijden, Ik ga naast de clubwedstrijden ook aan de DMX mee doen

De DMX wedstrijden zijn de disctrict motor cross wedstrijden, ik rij het district midden.

De datums zjn bekend, en deze hebben we vast in "seizoen 2013"geplaatst.

© www.mijn-eigen-website.nl (design)